FAQ

Mikä Imagokoulu on?

Imagokoulu kouluttaa imagokonsultteja, jotka auttavat kehittämään asiakkaiden sisäistä ja ulkoista imagoa korostamalla heidän persoonallisuutensa parhaita puolia. Suomessa tämä on melko uusi ammatti, mutta imagokonsultti on valmis auttamaan kaikenlaisia ihmisiä parantamaan omaa olemustaan.

Imagokoulu järjestää myös kursseja ja koulutuksia yksityisille ihmisille sekä yrityksille.

Miksi käydä Imagokoulua?

Imagokoulun avulla ihmisen aitoimago muokataan paremmaksi – aidoksi. Ihmisen itsetunto ja elämänlaatu paranee.

Miten se onnistuu?

Ensin haastatellaan asiakkaita, sitten tehdään väri-, tyyli- ja imagoanalyysit. Värianalyysin avulla asiakas tunnistaa omat silmien- hiusten- ja ihonvärit, jotka auttavat häntä valitsemaan oikeat värit arkielämässä: vaatteissa, meikeissä ja sisustuksessa.
Tyylianalyysin avulla opitaan korostamaan kasvojen ja vartalon parhaita puolia, löydetään oma tyylipersoona ja autetaan pukeutumisvinkeillä välttämään turhat ostokset. Kerrotaan eri elämäntilanteiden toimivasta puvustosta, autetaan karsimaan vaatekaapista tarpeettomat vaatteet pois ja ostetaan uudet tilalle.
Imagoanalyysi tehdään ihmisille, jotka haluaisivat helpottaa stressiä ja tulla onnellisemmiksi sekä menestyä elämässä. Analyysissä tutkitaan työ-, vapaa-aika- ja perhetilannetta ja löydetään sopivat ratkaisut.

Kenelle se on tarkoitettu?

Kaikille ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita omasta ulkonäöstä ja aitoimagosta.

Asiakkaiden palautteita:

”Kiitos Milla kuvista, olen edelleenkin tosi innoissani muutoksesta jonka sinun tietosi ja taitosi minulle antoi.”

”Olen kiitos mielelläni postituslistalla. Kaikkea hyvää kesääsi!”

”Kiitos vastauksesta. Minulla ei ole vielä loppu nämä viimekurssilla ostamani ihonhoitotuotteet! Tämä tuotesarja on oikein hyvä, se ihan oikeasti vähentää ihon rasvoittumista ja finnejä yms.”

”Otan yhteyttä kun täyttöä tarvitsen, samalla varmaan hankin tätä kuorinta-ainetta. Mutta palaan sähköpostitse asiaan ja kysyn ‘toimintaohjeita’. Oikein lämmintä kesää!”

”Hei Milla! Mietin että kyllä voisin ottaa sen hiusvärianalyysin (129€) myös samalla. Kiitos sinulle vielä perjantain perusteellisesta värianalyysistä. Aurinkoisia kesäpäiviä sinulle!”

”Hei, Milla! Kiitti, ja kiitos paljon tyylikurssista. Se oli minusta todella hyvä, ja haluan antaa palautetta siitä enemmän kun nähdään.”

Voit lähettää terveisiä alla olevalla lomakkeella. Kommentoimalla liityt samalla sähköpostilistalle.