Värianalyysi

Tiesitkö, että omien värien ja tyylin löytäminen on jokaisen ihmisen saavutettavissa oleva ylellisyys?

Sopivatko sinulle viileät vai lämpimät värit paremmin?

Oletko todellinen kesä, vastakohtainen talvi,vaalea kevät vai kenties eloisa syksy?

Värianalyysi on vaatekaappisi vakuutus ja sen avulla tiedät myös parhaat meikkivärisi tai sinulle sopivimman auton värin. Ihon, hiusten ja silmien värikoordinaattien mukaan saamme selville henkilökohtaisen värivuodenaikasi.

Paula 1
Paula 4Paula 2Paula 3

 

Onko vaikeaa löytää sopivat värit vaatteissa ja asusteissa?

Oletteko tyytyväinen hiusten nykyiseen väriinne?

Oletteko pettyneet, kun ostos olikin värisävyltään sopimaton?

Tuhlaatteko aikaa ja rahaa erilaisten värisävyjen kokeiluun hiuksissa, meikeissä ja vaatteissa?

Roikkuuko teidän vaatekaapissa käyttämättömiä ja väriltään sopimattomia vaatteita?

Värianalyysin jälkeen tiedät, miten saat silmäsi, ihosi ja hiuksesi näyttämään terveiltä sekä upean kirkkailta.

Olosi on varmempi, kun tiedät sinua parhaiten pukevat värit.

Oikein valitut värit saavat sinut kukoistamaan ja olet aina parhaimmillasi.

Tule löytämään luonnollinen kauneutesi!

Ihon, hiusten ja silmien värikoordinaattien mukaan saamme selville henkilökohtaisen värivuodenaikasi. Kun ostat vaatteita ilman värianalyysiä, voit vahingossa täyttää vaatekaappisi sinulle sopimattomilla väreillä.

Värianalyysin jälkeen tiedät miten saada

• silmät, iho ja hiukset näyttämään kirkkailta, terveilta ja loistavilta

• olosi varmaksi

• vaikuttaa väreillä

• tietää sinua parhaiten pukevat värit

Vaatteilla, väreillä ja meikillä annat viestejä itsestäsi ympäristöösi. Millaisen viestin haluat antaa?

Ensivaikutelma syntyy muutamassa sekunnissa. Oikea imagosi ei koskaan ole keinotekoinen. Sinun oma persoonasi, omat värisi ja oma vartalosi vaikuttavat lopputulokseen. Olet ainutlaatuinen!

Sopivatko sinulle viileät vai lämpimät värit paremmin? Oletko Todellinen Kesä, Vastakohtainen Talvi tai Vaalea Kevät vai kenties Eloisa Syksy?

Värien käyttö ja tyylisi pukeutua kertovat sinusta muille. Millaisen viestin sinä haluat lähettää? Pukeutumisesi on yhtä tärkeää kuin eleet, ilmeet ja ryhtikin!

VÄRIANALYYSIN VAIHEET:

  • Otetaan  ihon, silmien ja hiusten värikoordinaatit
  • Kerrotaan mitkä värit sopii, mitkä ei.
  • Väriyhdistelmät
  • Väriterapia
  • Väripsykologia
  • Värikartta
  • Meikkivärit ja meikkaus

Aikaa menee n. 3h/hlö

Miten teen värianalyysin ryhmälle ja mitä se maksaa ?

Yhdistän yleensä luennon 30 min.-1,5h ja käytännön osan 30 min/hlö. Meillä on monia eri värityyppejä, siksi alusta kerron väriterapiasta, väriviesteistä ja eri väriyhdistelmien synnyttämistä mielikuvista (värimagiat) sekä miten värit vaikuttavat eri tavalla eri tilanteisiin.

Ryhmätyö onnistuu helposti ja mukavasti. Jokaiseen analyysiin menee noin 30 min/per henkilö. Esimerkki: jos on ryhmässä 10 hlöä, menee noin 5h. Värianalyysien teko ryhmässä onnistuu vuorotellen vapaasti vaikka kahvitauon yhteydessä. Silloin kun jollekin tehdään värianalyysi, muut ryhmän osallistujat voivat vaikka vaihtaa luennon jälkeisiä mielipiteitä väreistä tai sovittavat erivärisiä silkkihuiveja, jotka otan mukaan. Asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä. Jos ryhmä on isompi, esim 20 hlöä, aikaa menee noin 10h.

Kannattaako värianalyysi?

«…Lopeta turha pähkäily ja tule värianalyysiin joka oikeasti kartoittaa parhaat värisi. Voit valita useista eri väripalettivaihtoehdoista. Palvelu käsittää kaksi tapaamista, parhaat intensiivivärisi, vaatekaapin tuunausvinkit sekä väriterpaiaa. Tervreuloa värien ja tyylin maailmaan! T.Milla»

”…..Kyllä se vaikutti. Käytin ennen paljon sinistä, valkoista ja mustaa. Valkoista ja mustaa ei ole väriviuhkassani lainkaan ja vain yksi tummansininen.»

» … No ensinnäkin oikein tehty ja nähty analyysi antaa elinikäisen vastauksen eikä analyysissä tarvitse käydä kuin yhden kerran eläissään.»

«…Edelleen kaupassa hipelöin mustaa ja valkoista mutta sitten aina herään enkä osta niitä värejä. Sen verran huomasin itsekkin ettei ne sovi minulle. Sen sijaan lähes kaikki ruskean sävyt, monet punaiset ja vihreät ovat värejäni, myös keltainen oranssi ja pronssi. Hopea ei.»

«… Kun päälläni on oman väriseni vaate, monet ovat sanoneet että toi väri sopii sulle hyvin. Tuumaan vaan mielessäni, että tiedän :)”

«…Ihoni vivahtaa enemmän keltaiseen kuin siniseen, joten olen kevät. Kyllähän noi analyysit maksavat, mutta mielestäni se oli ihan hintansa väärti. En nyt missään nimessä orjallisesti noudata karttaani, mutta kyllä se on selvästi vaikuttanut hankintoihini. Jos esimerkiksi teetän iltapuvun tms., otan ehdottomasti värikartan mukaan ompelijalle.»

”…En olisi itse mennyt värianalyysiin, mutta sain sen lahjaksi. Olen ollut tyytyväinen, sillä huomasin vasta analyysissä, miksi jotkut värit tökkivät enkä enää käytä niitä. Tosin vuosien myötä olen muuttunut sen verran iholtani ja hiuksiltani, että uusi analyysi olisi ehkä paikallaan.”

«… Asiakkaat ovat sanoneet, että tuttavat ovat heille ihmetelleet, miten he ovat alkaneet hehkumaan. Kysymys on aika pitkälti myös siitä omasta sisäisestä hehkusta, mutta myös siitä, että käyttää sitä omaa väriä.
Joku saattaa olla sekoituskin eri vuodenaikatyyppejä, mutta epäsopivista väreistä kertoo usein se, että tietyt sävyt vievät kasvoilta hehkun.
– Jos selkeästi edustaa sitä omaa värityyppiä ja käyttää väärää väriä, niin silloin kaikki värit saattavat kadota kasvoilta.»

Talvi_värikartta Syksy_Värikartta Kevät_Värikartta Kesä_Värikartta